Ulica M.Tita, Opatija
Restaurant Roko: +385 51 712 816
Pizzeria Roko: +385 51 711 500
Veloce by Roko: +385 51 704 345

O nama

Dragi posjetitelji, dobro došli u ugostiteljske objekte Roko u Opatiji!

Gastronomska tradicija naše obitelji započela je Dalmaciji, na otoku Ugljanu gdje je moj otac Roko Dunatov radio kao šef kuhinje. Krenuo sam njegovim stopama te se s puno ljubavi i entuzijazma posvetio ugostiteljstvu.

Prva kulinarska znanja stekao sam kao osamnaestogodišnjak u Intercontinental korporaciji u Zagrebu. Nakon toga radio sam kao šef kuhinje u vrhunskim ugostiteljskim objektima u Opatiji. Svoj profesionalni put nastavio sam kao samostalni ugostitelj, najprije s barom Mimoza, a zatim s Pizzeria Roko, Restaurant Roko i Veloce by Roko, u koje sam utkao svoje veliko iskustvo i znanje uvažavajući lokalni ambijent i gastronomsku tradiciju ovoga grada.

Kao vlasnik i profesionalni kuhar brinem o svakom aspektu svojih restorana: jela kreiram prema vlastitim idejama, osmislio sam recepte i jelovnike, a interijer sam uredio s posebnom pažnjom kako bismo gostima pružili kompletan gastronomski i emocionalni doživljaj. U pripremi hrane ništa ne prepuštam slučaju: pažljivo odabirem namirnice s kojima radimo, za roštilj nabavljamo posebno sušena drva, naša je tjestenina ručno rađena, a isto tako i naše slastice.

Iza našeg uspjeha stoje godine predanog rada, velikog truda, vizionarskih ideja i konstantnog ulaganja. Otkrijte našu priču, pogledajte što nudimo, i pridružite nam se u jednom od naših restorana.

Vaš chef, vlasnik restorana

Roko Stjepan Dunatov

Restoran čine hrana, ambijent i ljudi – oni koji u njemu rade i njegovi gosti. U našim objektima posebnu pažnju posvećujemo sinergiji svih tih elemenata ključnih za kvalitetu i uspjeh.

Brinemo o tome kako će se kod nas osjećati naši gosti, ali isto tako i o uvjetima u kojima rade naši kuhari i konobari. Stalnim ulaganjima nastojimo im omogućiti čim bolje uvjete rada, jer pažnja utkana u pripremu svakog jela osjeti se – u svakom zalogaju.

Roko objekti

Restaurant Roko, Pizzeria Roko i Veloce by Roko – tri dobra razloga za kulinarski posjet Opatiji

Dan iz snova

Kasni doručak

Zdravi obrok pun energije u Veloce by Roko

Tortilja s povrćem

Ručak

Domaća pasta u Pizzeriji Roko

Ravioli nadjeveni kremom od grdobine u umaku od kozica

Večera

Romantično druženje u Restaurantu Roko

Prvi slijed: riblja juha, drugi slijed: jadranski brancin nadjeven pestom od bosiljka, kvarnerskim kozicama na podlozi od humusa i tivica sa žara, desert: crème brûlée

Kuhar je srce restorana

Sva naša jela osmišljava vlasnik restorana i vrhunski chef gospodin Stjepan Dunatov.

chef Stjepan Dunatov

Stjepan Dunatov

chef

Umake i tijesto za pizze pripremamo rano ujutro kako bi se sastojci optimalno proželi. Sami pripremamo svoj kruh. Povrće nabavljamo od lokalnih proizvođača, a ponudu prilagođavamo prema sezoni.

Preporuke chefa

Vijesti

Vaš omiljeni Veloce by Roko sada još veći, još ukusniji - svratite i uvjerite se!

Hrana mora biti ukusna, lijepa i mirisna.

Zaljubite se u hranu koju poslužuje Roko

Kontakt

Kontakt

Pišite nam, javite se, a najdraže od svega bit će nam vidjeti Vas.

Roko Vas očekuje!

Kontakt

Rezervacije primamo isključivo telefonom!

Restaurant Roko:
Opatija, M Tita 116/2
+385 51 712 816

Pizzeria Roko:
Opatija, M Tita 114
+385 51 711 500

Veloce by Roko:
Opatija, M Tita 110
+385 51 704 345

Mail: restaurantroko.opatija@gmail.com

Radno vrijeme

  • Restaurant
  • Roko
  • -
  • Pizzeria
  • Roko
  • -
  • Veloce
  • by Roko
  • PON - NED
  • 11:00 - 23:00
  • -
  • PON - NED
  • 12:00 - 23:00
  • -
  • PON - NED
  • 10:00 - 24:00