O nama

Naš pristup

45 godina smo prisutni u graditeljstvu.

15 godina radimo kao privatna građevinska tvrtka. Radovi koje najčešće izvodimo su radovi u visokogradnji kao što su stambeno-poslovni objekti, hale i industrijski objekti, poslovni centri, hoteli, apartmani, višestambene građevine i obiteljske kuće. Isto tako gradimo i bazene, šetnice, uređujemo različite terene, zatim vršimo sanacije, adaptacije, rekonstrukcije. Gradimo od temelja do krova, roh-bau ili ključ u ruke.

Strojevi, alati, oprema i dugogodišnje iskustvo naših djelatnika koje je stečeno kako na našim gradilištima, tako i na gradilištima u inozemstvu, čini nas efikasnima u graditeljstvu. Kontinuirano, korektno i kvalitetno surađujemo s renomiranim proizvođačima i dobavljačima materijala i opreme, te sa nekoliko renomiranih bankarskih kuća. Za sve vrste građevinskih radova po potrebi možemo angažirati i dodatne kapacitete naših stalnih suradnika, tvrtki sa iskustvom, s kojima godinama surađujemo.

Mi imamo znanje kako
kako sagraditi vaš dom iz snova

Potrebne su godine rada da bi se postigao uspjeh preko noći
Iza ĆITIĆ GRADNJE d.o.o. Split stoji 35 godina uspješnog rada tijekom kojih smo sagradili preko 100 objekata, realizirali preko 2500 stanova, oživili 300000 m2 prostora...No brojka na koju smo najviše ponosni je NULA! Nula nezadovoljnih klijenata!

Potpuno integrirane usluge

Svojim klijentima želimo da imaju povjerenje i zadovoljstvo kvalitetom naših usluga i stalnim unaprijeđenjem u svim fazama procesa rada i poslovanja. Uspješnom dugogodišnjom suradnjom sa našim suradnicima/dobavljačima pružamo efikasno, precizno i u roku izvršenje svih poslova. Obratite nam se s povjerenjem!

"ĆITIĆ GRADNJA" d.o.o.

dir. Ante Lovrić

Saznajte više o nama

Veliko ISKUSTVO u graditeljstvu

Gradnja i Renoviranje

Kontaktirajte nas