• Profesionalci
  u izradi najzahtjevnijih konstrukcija

  Pružamo cjelovita rješenja za izgradnju stambenih i poslovnih objekata u gradovima.
 • Pružano sve vrste
  usluga u graditeljstvu

  Pružamo cjelovita rješenja za izgradnju stambenih i poslovnih objekata u gradovima.
 • Mi gradimo vaš
  dom iz snova sa strašću

  Pružamo cjelovita rješenja za izgradnju stambenih i poslovnih objekata u gradovima.

Što mi radimo

Potrebne su godine rada da bi se postigao uspjeh preko noći.
Radovi koje najčešće izvodimo su radovi u visokogradnji kao što su stambeno-poslovni objekti, hale i industrijski objekti, poslovni centri, hoteli, apartmani, višestambene građevine i obiteljske kuće. Isto tako gradimo i bazene, šetnice, uređujemo različite terene, zatim vršimo sanacije, adaptacije, rekonstrukcije.
Sve naše usluge

Stambeni objekti

Naša tvrtka svojom tehničkom i kadrovskom opremljenošću jamči kvalitetno i brzo izvođenje radova na stambenim objektima ...
Više

Poslovni objekti

Naša tvrtka svojom tehničkom i kadrovskom opremljenošću jamči kvalitetno i brzo izvođenje radova na poslovnim objektima ...
Više

Naše usluge

Jednostavan način suradnje s našom tvrtkom

Naše dugogodišnje iskustvo u izvođenju radova u visokogradnji kao što su stambeno-poslovni objekti, hale i industrijski objekti, poslovni centri, hoteli, apartmani, višestambene građevine i obiteljske kuće.
0

Godina Iskustva

0+

Zadovoljnih Kupaca

0

Izgrađenih Kvadrata

Tražite 100% kvalitetnu i iskusnu tvrtku za vaš projekat?

Potpuno integrirane usluge

Gradimo od temelja do krova, roh-bau ili ključ u ruke. Strojevi, alati, oprema i dugogodišnje iskustvo naših djelatnika koje je stečeno kako na našim gradilištima, tako i na gradilištima u inozemstvu, čini nas efikasnima u graditeljstvu.

Kontinuirano, korektno i kvalitetno surađujemo s renomiranim proizvođačima i dobavljačima materijala i opreme, te sa nekoliko renomiranih bankarskih kuća. Za sve vrste građevinskih radova po potrebi možžemo angažžirati i dodatne kapacitete naših stalnih suradnika, tvrtki sa iskustvom, s kojima godinama surađujemo.

Saznajte više o nama

Veliko ISKUSTVO u graditeljstvu

Gradnja i Renoviranje

Kontaktirajte nas